Despre Noi

Concept Apartments este alegerea fireasca pentru oricine doreste sa petreaca una sau mai multe nopti in fermecatorul oras transilvanean, Tirgu Mures. Fie ca va aduce pe la noi o intalnire de afaceri sau o vacanta, dotarile precum si designul modern si elegant al apartamentelor va vor oferi confortul de acasa.

Cladirea de apartamente a fost construita in 2018 si este dotata cu camere de supraveghere video, pentru increderea și siguranta dumneavoastra, pe tot parcursul sederii. Va punem la dispozitie 4 apartamente spatioase si luminoase, locuri de parcare in curte si o terasa, pentru a va savura cafeaua in diminetile insorite.

Apartamentele sunt situate aproape de centrul orasului asa ca daca va ramane timp sau vreti sa va relaxati, puteti sa faceti o plimbare si sa admirati cladirile construite in stil baroc, neoclasicist si secesionist. Noi va recomandam Palatul Culturii, care adaposteste Sala cu oglinzi venetiene, Sala Mare unde au loc concertele Filarmonicii de Stat din Tirgu Mures dar si galeriile de arta. Tot in centrul orasului veti gasi numeroase restaurante si baruri iar daca va aventurati, in apropiere, pe unul din cele mai frumoase bulevarde din oras, veti descoperi Cetatea Medievala.

Locatie